Tájékoztatás

Ideiglenesen szünetel a szervezett úszásoktatás és sport a Nipl Stefánia Uszodában

Kedves Szülők!

Dorog város vezetése egyeztetett térségünk tankerületi igazgatójával és a városi nevelési- és oktatási intézmények vezetőivel a koronavírus járvány elleni védekezésről, amelynek érdekében az uszoda használatában korlátozó intézkedéseket vezettek be.

Ennek megfelelően egyesületünk 2020.09.15-től ideiglenes jelleggel felfüggeszti szervezett csoportos úszásoktatási – és sporttevékenységét a 18 éven aluli korosztályban. Az úszásoktatásban szeptemberre befizetett tanfolyami órákat a korlátozás feloldása után tartjuk meg a gyerekeknek.

A korlátozás a szabadtéri és az egyéni mozgási- és sportolási formákat nem érinti, ezért az úszó- és vízilabda szakosztály sportolói egyéni edzéstervet kapnak edzőiktől az átmeneti időszakban. 

A korlátozó intézkedéseket két hét múlva felülvizsgálják, minden változásról azonnali tájékoztatást fogunk adni.

Kérjük minden érintett segítő együttműködését! Bízunk benne, hogy a járványügyi helyzet javulásával mielőbb visszatérhetünk a megszokott munkarendhez.

Az Új-Hullám SE csapata

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom