Tájékoztatás

Ideiglenesen szünetel a szervezett úszásoktatás és sport a Nipl Stefánia Uszodában

Kedves Szülők!

Dorog város vezetése egyeztetett térségünk tankerületi igazgatójával és a városi nevelési- és oktatási intézmények vezetőivel a koronavírus járvány elleni védekezésről, amelynek érdekében az uszoda használatában korlátozó intézkedéseket vezettek be.

Ennek megfelelően egyesületünk 2020.09.15-től ideiglenes jelleggel felfüggeszti szervezett csoportos úszásoktatási – és sporttevékenységét a 18 éven aluli korosztályban. Az úszásoktatásban szeptemberre befizetett tanfolyami órákat a korlátozás feloldása után tartjuk meg a gyerekeknek.

A korlátozás a szabadtéri és az egyéni mozgási- és sportolási formákat nem érinti, ezért az úszó- és vízilabda szakosztály sportolói egyéni edzéstervet kapnak edzőiktől az átmeneti időszakban. 

A korlátozó intézkedéseket két hét múlva felülvizsgálják, minden változásról azonnali tájékoztatást fogunk adni.

Kérjük minden érintett segítő együttműködését! Bízunk benne, hogy a járványügyi helyzet javulásával mielőbb visszatérhetünk a megszokott munkarendhez.

Az Új-Hullám SE csapata

További hírek

Hírek

Nyuszi kupa háziverseny

Március 23-án Nyuszi kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola. A verseny igazi vizes gálának ígérkezik, hiszen a Pesterzsébeti Uszoda összes egyesülete rajthoz áll majd. 

Tovább olvasom