Úszásoktatás Pesterzsébeten

A Pesterzsébeti Uszodában a Sport és Innováció Nonprofit Kft. is végez úszásoktatást. Célunk a gyermekek úszásfejlesztése és a későbbi sportolási lehetőségének megalapozása. Cseperedő Úszóprogramunkra már 2-4 éves gyerekeket is várunk, később pedig 4 éves kortól 15 éves korig az Úszótanfolyam keretein belül folytathatják a gyerekek az úszást. A képzés során a gyermekek elsajátíthatják a négy úszásnemet (gyors, hát, mell, pillangó) és megfelelő vízbiztonságra, illetve erőnlétre tesznek szert. Ezt az általunk kifejlesztett nyolc szintes oktatási úszásoktatási tematikával érjük el.

Szervezett tanfolyamaink

Egyéb információ

Az úszótanfolyamnál választható heti 1 és 2 alkalmas oktatás, a heti 2 alkalmas oktatás szintvizsga rendszerű! A résztvevő gyerekek belépődíját a tanfolyam ára tartalmazza!

Az úszótanfolyamokon való részvétel esetén, belépéskor regisztrációs díj fizetendő. Összege: 5000 Ft. A regisztrációs díj a tanév végén, vagy a tanfolyam befejezésekor visszaigényelhető. További lehetőségek, hogy a regisztrációs díj jóváírható az utolsó oktatási hónapban, vagy a nyári táborban, illetve átvezethető a következő tanévre is. Kiegyenlítetlen tartozás esetén a regisztrációs díj kerül elszámolásra!

FIGYELEM! Az úszótanfolyamok és úszóedzések havi összegét az adott hónapnak megfelelő lehetséges alkalom alapján számoljuk ki. Az esetleges hiányzások pótolhatók, de nem jóváírhatók! Az oktatás összegét az adott hónap 10-ig kérjük rendezni. Az oktatás díját a helyszín vezető koordinátornál, vagy átutalás formájában lehet befizetni a 11705998-21275100-ás számla számra.

Testvérek esetén fejenként 5% kedvezményt biztosítunk az árakból!