Úszásoktatás Pesterzsébeten

 

A Pesterzsébeti Uszodában a Sport és Innováció Nonprofit Kft. is végez úszásoktatást. Célunk a gyermekek úszásfejlesztése és a későbbi sportolási lehetőségének megalapozása. Cseperedő Úszóprogramunkra már 2-4 éves gyerekeket is várunk, később pedig 4 éves kortól 15 éves korig az Úszótanfolyam keretein belül folytathatják a gyerekek az úszást. A képzés során a gyermekek elsajátíthatják a négy úszásnemet (gyors, hát, mell, pillangó) és megfelelő vízbiztonságra, illetve erőnlétre tesznek szert. Ezt az általunk kifejlesztett nyolc szintes oktatási úszásoktatási tematikával érjük el.

A nyolc szintes úszásoktatás részletes tematikája>>

 

Szervezett tanfolyamaink

 

Egyéb információ

 

Az úszótanfolyamnál választható heti 1 és 2 alkalmas oktatás, a heti 2 alkalmas oktatás szintvizsga rendszerű! A résztvevő gyerekek belépődíját a tanfolyam ára tartalmazza!

Az úszótanfolyamokon való részvétel esetén, belépéskor regisztrációs díj fizetendő. Összege: 5000 Ft. A regisztrációs díj a tanév végén, vagy a tanfolyam befejezésekor visszaigényelhető. További lehetőségek, hogy a regisztrációs díj jóváírható az utolsó oktatási hónapban, vagy a nyári táborban, illetve átvezethető a következő tanévre is. Kiegyenlítetlen tartozás esetén a regisztrációs díj kerül elszámolásra! Az általános tájékoztatónk megtekintése »

FIGYELEM! Az úszótanfolyamok és úszóedzések havi összegét az adott hónapnak megfelelő lehetséges alkalom alapján számoljuk ki. Az esetleges hiányzások pótolhatók, de nem jóváírhatók! Az oktatás összegét az adott hónap 10-ig kérjük rendezni. Az oktatás díját a helyszín vezető koordinátornál, vagy átutalás formájában lehet befizetni a 11705998-21275100-ás számla számra.

Testvérek esetén fejenként 5% kedvezményt biztosítunk az árakból!