Lendület - Közösség - Élmény

Mindez egy tökéletes helyszínen, a Pesterzsébeti Uszodában. Szervezetünk a Sport és Innováció Nonprofit Kft. itt végzi tevékenységét. Célunk a gyermekek úszásfejlesztése és a későbbi sportolási lehetőségének megalapozása.

Cseperedő Úszóprogramunkra 2-4 éves gyerekeket  várunk, akik  szüleikkel közösen vesznek részt a foglalkozásokon. Az órák célja, hogy a gyermek már korán megszokják az uszodai környezetet, a vizet, és megkezdjék az úszástanulás rávezető gyakorlatainak elsajátítását.

4 éves kortól 15 éves korig az Úszótanfolyam keretein belül folytathatják a gyerekek az úszást. A képzés során a gyermekek elsajátíthatják a négy úszásnemet (gyors, hát, mell, pillangó) és megfelelő vízbiztonságra, illetve erőnlétre tesznek szert. Ezt az általunk kifejlesztett nyolc szintes oktatási úszásoktatási tematikával érjük el. 

Képzésünk a nyolcadik szint elvégzését követően sem ér véget. Vizimentő edzéseink célja,   az úszásnemek további  technikai csiszolása és a  a vizimentő sportág alapjainak elsajátítása. Az órákon való részvétel lehetőséget biztosít a VMSZ által szervezett vizsga teljesítésére. 

Szakképzett oktatóinkkal a gyermekek élményközpontú órák keretében sajátíthatják el az úszósport alapjait. Azon gyermekek, akik kedvet éreznek, hogy a továbbiakban is a vizes sportokkal foglalkozzanak az egyesület szakmai kapcsolatai és tehetséggondozó programja biztosítja a továbblépés lehetőségét.