A NYÁRI TÁBOROK 2021. JÚNIUS 21-ÉN INDULNAK!

A nyári tábor helyszíne a Pesterzsébeti Uszoda (www.esmtkuszoda-pesterzsebet.hu)

Az úszásoktatás mellett más sportágakkal is megismertetjük a gyerekeket. A közelben lévő Dunán szakmai felügyelet mellett, biztonságos hajókban lehetőség nyílik a kenuzás kipróbálására. A fentiek mellett további szabadidős programokat is szervezünk és a gyermekek étkeztetéséről is gondoskodunk!

Napközis táborunk hétfőtől – péntekig, reggel 7:30-tól délután 16:00 óráig tart.

A gyerekek egész napos felügyeletét testnevelő tanárok, szakképzett edzők-oktatók látják el, akik segítik az öltözést és a hajszárítást is. Minden nap két étkezést biztosítunk, amely kétfogásos meleg ebédet, délután péksüteményt, gyümölcsöt tartalmaz. Minden reggel játékos gimnasztikai bemelegítést tartunk.

Napi programok: napi két úszófoglalkozás, játékos programok, lehetőség kenuzásra, heti 1 nap strandolás a Pestszenterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő és Strandfürdőben. (Info: www.pesterzsebetifurdo.hu).

Turnusok:

2021. június 21. – 25.

2021. június 28. – július 02.

2021. július 5. – 9.

2021. július 12. – 16.

2021. július 19. – 23.

2021. július 26. – 30.

2021. augusztus 2. – 6.

2021. augusztus 9. – 13.

2021. augusztus 16. –19. (4 nap)

Tábor díja:
Egy gyermek esetén:  33.500 Ft/fő/turnus.

Több gyermek esetén 5% kedvezmény minden gyermek részvételi díjából. A több gyermekre szóló kedvezményes ár csak testvérek esetében érvényes! A táborok díjai tartalmazzák az étkezések, belépések, oktatások díját, valamint a tábori programokkal kapcsolatos minden egyéb költséget is.

Tábori részvételhez szükséges felszerelés: úszódressz/úszónadrág, úszósapka, papucs, törülköző, váltóruha, innivaló, tízórai. 

Továbbá a szülőnek nyilatkoznia kell a gyermeke egészségi állapotáról a táborozás első napján! Ezen kívül, a Szülőnek a beiratkozásnál, a tábor első napján személyesen le kell adnia a gyermek egészségi állapotáról szóló kitöltött és aláírt nyilatkozatot. A nyilatkozat formanyomtatványát az Úszóiskola bocsátja a Szülők rendelkezésére. Nemcsak egy, hanem több heti turnusra is lehet jelentkezni!

Tábori részvételhez szükséges felszerelés: úszódressz/úszónadrág, úszósapka, papucs, törülköző, váltóruha, innivaló, tízórai. Továbbá a szülőnek nyilatkoznia kell a gyermeke egészségi állapotáról a táborozás első napján! Ezen kívül, a Szülőnek a beiratkozásnál, a tábor első napján személyesen le kell adnia a gyermek egészségi állapotáról szóló kitöltött és aláírt nyilatkozatot. A nyilatkozat formanyomtatványát az Úszóiskola bocsátja a Szülők rendelkezésére. Nemcsak egy, hanem több heti turnusra is lehet jelentkezni!

A táborokra és a tanfolyamokra a 12.000 Ft-os előleget kérjük személyesen az uszodában, vagy a 11705998-21275100 bankszámlaszámra fizessék be, köszönjük!