2021. szeptember 1-jén elindultunk

Elindultak őszi tanfolyamaink Pesterzsébeten

Itt az új tanév, kezdődik az iskola és ezzel együtt az Új-Hullám Pesterzsébet oktatói is várják az őszi tanfolyamokra azokat a gyerekeket, akik szeretnének az úszással alaposabban megismerkedni vagy tovább folytatnák megkezdett tanulmányaikat.

Szeretettel várunk hát benneteket a Pesterzsébeti Uszodában, ahol az úszótanfolyamon kívül a kicsiknek Cseperedő Programunkat, a nagyoknak pedig a Vízimentő edzéseket is figyelmébe ajánljuk.

Figyelem!

Tanfolyamainkra jelentkezést már csak korlátozott számban tudunk fogadni, ezért kérünk benneteket, hogy minden esetben a jelentkezés előtt hívjátok Tóth Katalin kolléganőnket (+36 30 205 52 51), aki bővebb felvilágosítást tud adni a szabad helyekről!

Bővebb információk weboldalunkon:

Úszásoktatás

Az Új-Hullám Pesterzsébet csapata

További hírek

Hírek

Májusi vizsgahét

Érdemes az utolsó órákat is kihasználni, hiszen monumentális, történelmi vizsgahétre készülünk! A tanév utolsó szintvizsgáját (felmérőjét) május 22-től (hétfőtől) kezdődően fogjuk rendezni.

Tovább olvasom
Hírek

Nyári táborélmények Pesterzsébeten

Élményközpontú, sportos napközis tábor, tapasztalt oktatókkal, kilenc héten át. Az Új-Hullám Úszóiskola egész nyáron várja a mozogni vágyó gyermekeket vizes-és úszótáborába.  Egész napos gyermekfelügyelet Úszótáborunk

Tovább olvasom