2021. szeptember 1-jén elindultunk

Elindultak őszi tanfolyamaink Pesterzsébeten

Itt az új tanév, kezdődik az iskola és ezzel együtt az Új-Hullám Pesterzsébet oktatói is várják az őszi tanfolyamokra azokat a gyerekeket, akik szeretnének az úszással alaposabban megismerkedni vagy tovább folytatnák megkezdett tanulmányaikat.

Szeretettel várunk hát benneteket a Pesterzsébeti Uszodában, ahol az úszótanfolyamon kívül a kicsiknek Cseperedő Programunkat, a nagyoknak pedig a Vízimentő edzéseket is figyelmébe ajánljuk.

Figyelem!

Tanfolyamainkra jelentkezést már csak korlátozott számban tudunk fogadni, ezért kérünk benneteket, hogy minden esetben a jelentkezés előtt hívjátok Tóth Katalin kolléganőnket (+36 30 205 52 51), aki bővebb felvilágosítást tud adni a szabad helyekről!

Bővebb információk weboldalunkon:

Úszásoktatás

Az Új-Hullám Pesterzsébet csapata

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom