ÚSZÓTANFOLYAM

Az úszásoktatási programokban 4-15 éves gyermekek vehetnek részt heti 1, vagy heti 2 alkalommal. Az oktatás gyakorlati szintfelméréssel kezdődik, amely során az Új-Hullám 8- szintes oktatási rendszerébe soroljuk be a gyerekeket. A tanmedence mélysége 90 cm, ezért magasságbeli korlátunk 105 cm. 

Minden szeptemberben induló tanfolyamunk négy órás felzárkóztató oktatással indul. A tanfolyam során az oktatóváltás a gyermekek fejlődése érdekében előfordulhat. 
Kötelező felszerelés: papucs, úszónadrág/úszódressz, úszósapka, törülköző/köntös.
Javasolt felszerelés: úszószemüveg.

Az igényeknek megfelelően tanév közben is indítunk úszótanfolyamokat, így aki nem tud szeptemberben kezdeni, később is csatlakozhat a képzéshez. 

Az úszótanfolyam minden évben szeptembertől júniusig tart!

Az úszóiskola az oktatási órára átvett gyermekekért a balesetvédelmi felelősséget vállal, amennyiben az úszóiskola, vagy az oktató felelőssége egyértelműen megállapítható. Ez alól kivételt jelent a gyermekek uszodába való érkezése, öltöztetése és uszodából való távozása. Az úszóiskola kéri, hogy az oktatás megkezdése előtt a gyermek szülője/hozzátartozója tájékoztassa a vezető koordinátort, vagy az oktatót a gyermek betegségeiről; egy baleset/betegség súlyosbodásának megelőzése érdekében.