Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk.

Kovács Gergő

Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás komplex testmozgás, amely a teljes szervezetre jótékony hatást gyakorol. Gyermekkorban úszást tanulni hosszútávon megtérülő befektetés, hiszem, hogy az egyik legjobb alapot adja az egészséges, sportos életvitelhez.

Ádámné Cser Zsófia

Hatéves koromban kezdtem el úszni, és rögtön megszerettem ezt a sportágat. Az úszás szeretete megmaradt felnőtt koromban is, ezért jelentkeztem a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karára, ahol úszó szakedzői diplomát szereztem. Azóta is a gyerekek és felnőttek úszásoktatásával foglalkozom. Szerencsésnek érzem megam, hogy azt a hivatást végezhetem ami olyan közel áll a szívemhez. Mindig is az volt a célom, hogy ne csak az úszás helyes technikáját tanítsam meg, hanem a víz és a mozgás szeretetét is átadjam.

Konecsni Tamás

21 év tanári és több éves edzői, és túra-, valamint vízitúra vezetői tapasztalattal szántam rá magam, hogy a vizesportok területén is tartalmasan alkothassak. Olyan új kihívást kerestem, ahol kamatoztatni tudom képességeimet és munkabírásomat. Az úszásoktatás, amelyet már 20 éve gyakorlok tökéletesnek bizonyult. Sokat jelent számomra az is, hogy az Új Hullám-ban emberileg és szakmailag is tartalmas, befogadó közösségre találtam. Bízom benne, hogy sokakat sikerül a vízi élet sok-sok csodájával megismertetnem és megszerettetnem!

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom