Mosonyi Ildikó

A mozgást a gyermekek nevelésében nagyon fontosnak tartom. Magam is sportolok, versenyzek már több éve. Sportágam a triatlon és a hosszútávfutás. Innen jött az indíttatásom, hogy edző legyek. Szeretném átadni a gyerekeknek mindazt, amit eddig én magam is tapasztaltam senior versenyzőként.

Fontosnak tartom, hogy a gyerekeknek ne csak a sportteljesítményük növekedjen, hanem javuljon a képességük, készségük, hogy a szellemi és lelki egyensúlyuk folyamatosan megmaradjon. Később az életük során ezeket mind-mind alkalmazni is tudják majd (pl.: a koncentrált figyelem, gyors döntés, alkalmazkodás, bátorság, önbecsülés, ellenfél tisztelete és még sorolhatnám.)

Az Új-Hullám Úszóiskola tagjaiként célom, hogy a gyermekek meg tanuljanak úszni, meglássák a sport szépségét és, hogy fiatal illetve felnőtt korukra egy aktív, boldog és kiegyensúlyozott életvezetésük legyen.

További hírek

Hírek

Nyuszi kupa háziverseny

Március 23-án Nyuszi kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola. A verseny igazi vizes gálának ígérkezik, hiszen a Pesterzsébeti Uszoda összes egyesülete rajthoz áll majd. 

Tovább olvasom