Kérdőív az úszótanfolyamról

Bizonyára már Önök is elég ideje járnak hozzánk úszni ahhoz, hogy kialakult véleménye legyen az úszóiskolánkról és az oktatóinkról. Most elmondhatja nekünk, hogy mit gondol rólunk.

Az alábbi linkre kattintva találja a kérdőívünket, amelynek kitöltésével most akár nyerhet is! Amennyiben a kérdőív végén található részbe beírja az e-mail címét, bekerül a mi kis virtuális kalapunkba, amelyből a nyertest 2017. november 13-án, hétfőn sorsoljuk ki. A nyeremény pedig nem más, mint 1 db páros Cinema City mozijegy, melyet egy tetszőleges filmre lehet beváltani (2017. december 31-ig) az egyik budapesti moziban! Ki ne szeretne mozijegyet nyerni azért cserébe, hogy elmondja a véleményét?

Fontos! A kérdőív kitöltése anonim, az e-mail címeket pedig csak a nyereményjátékunkhoz használjuk fel. Fontos, hogy létező e-mail címet adjon meg, mivel a nyertest ezen keresztül értesítjük.

A kérdőív itt található: https://goo.gl/forms/fUxx0si6lE6sm5Oi1

A kérdőív kitöltésének határideje: 2017. november 13. hétfő

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom