Beiratkozás úszótanfolyamra

Követték az idei budapesti Vizes Világbajnokságot? Látták úszni a magyarokat? Ugye mennyire inspiráló volt a sok magyar úszó tehetség sikere?

Szeretné, ha az Ön gyermeke is megtanulna (még jobban) úszni? Mi bármelyik lurkót megtanítjuk!

Szeptembertől szeretettel várjuk  a kezdőtől egészen a haladókig a gyerekeket Pesterzsébeten, az Uszodában. Mennyi úszás fér bele az Ön gyermekének órarendjébe? A családok elfoglaltságától függően, lehet hozzánk hetente egyszer, vagy akár kétszer is járni úszásoktatásra.

A heti 1 alkalmas tanfolyamok kezdési időpontjai:
Péntek: 16.00, 17.00, 18.00
Szombat: 09.00, 10.00, 11.00

A heti 2 alkalmas tanfolyamok kezdési időpontjai:
Hétfő, Szerda: 16.00, 17.00, 18.00
Kedd, Csütörtök: 16.00, 17.00, 18.00

A beiratkozások könnyítése érdekében kérjük, szíveskedjen megkeresni telefonon Tóth Katalin helyszíni koordinátort – 30/205-5251 –, aki készséggel áll az Ön rendelkezésére az úszótanfolyamokkal kapcsolatban.

A beiratkozás helyszíne: Pesterzsébeti Uszoda (1203 Budapest, Zodony u. 1.)

Próbálják ki, hogy mennyire tetszik a gyermekének az uszoda légköre. Az úszás ráadásul minden sport alapja, tehát ha nem is a következő Hosszú Katinkát hozza le közénk, később bármely más sportban jól jöhet, hogy a gyermeke úszott.

További hírek

Hírek

Májusi vizsgahét

Érdemes az utolsó órákat is kihasználni, hiszen monumentális, történelmi vizsgahétre készülünk! A tanév utolsó szintvizsgáját (felmérőjét) május 22-től (hétfőtől) kezdődően fogjuk rendezni.

Tovább olvasom
Hírek

Nyári táborélmények Pesterzsébeten

Élményközpontú, sportos napközis tábor, tapasztalt oktatókkal, kilenc héten át. Az Új-Hullám Úszóiskola egész nyáron várja a mozogni vágyó gyermekeket vizes-és úszótáborába.  Egész napos gyermekfelügyelet Úszótáborunk

Tovább olvasom