Beiratkozás úszótanfolyamra

Követték az idei budapesti Vizes Világbajnokságot? Látták úszni a magyarokat? Ugye mennyire inspiráló volt a sok magyar úszó tehetség sikere?

Szeretné, ha az Ön gyermeke is megtanulna (még jobban) úszni? Mi bármelyik lurkót megtanítjuk!

Szeptembertől szeretettel várjuk  a kezdőtől egészen a haladókig a gyerekeket Pesterzsébeten, az Uszodában. Mennyi úszás fér bele az Ön gyermekének órarendjébe? A családok elfoglaltságától függően, lehet hozzánk hetente egyszer, vagy akár kétszer is járni úszásoktatásra.

A heti 1 alkalmas tanfolyamok kezdési időpontjai:
Péntek: 16.00, 17.00, 18.00
Szombat: 09.00, 10.00, 11.00

A heti 2 alkalmas tanfolyamok kezdési időpontjai:
Hétfő, Szerda: 16.00, 17.00, 18.00
Kedd, Csütörtök: 16.00, 17.00, 18.00

A beiratkozások könnyítése érdekében kérjük, szíveskedjen megkeresni telefonon Tóth Katalin helyszíni koordinátort – 30/205-5251 –, aki készséggel áll az Ön rendelkezésére az úszótanfolyamokkal kapcsolatban.

A beiratkozás helyszíne: Pesterzsébeti Uszoda (1203 Budapest, Zodony u. 1.)

Próbálják ki, hogy mennyire tetszik a gyermekének az uszoda légköre. Az úszás ráadásul minden sport alapja, tehát ha nem is a következő Hosszú Katinkát hozza le közénk, később bármely más sportban jól jöhet, hogy a gyermeke úszott.

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom