Szemeti Anna

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Diákkoromban versenyszerűen úsztam, heti 9 edzésen vettem részt, emellett duatlonoztam-triatlonoztam is.

A Testnevelési Egyetemen testnevelő-edző szakon tanultam, mellette a VMSZ-nél (Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata) voltam vízimentő.

Kezdésként a Sport11-ben oktattam úszást 4-8 éves korosztálynak, majd az Újhegyi Uszodában, az Életünk a Mozgás Alapítvány és SE-nél kiscsoportos, illetve főleg egyéni óráim voltak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A LoBoGó Tanuszodában óvodás és kisiskolás, Gyálon a Podiart SE-nél pedig általános iskolásoknak tartottam kötelező és fakultatív úszás órákat.

Jelenleg záróvizsga előtt állok a TE úszóoktatói OKJ-s képzésén.

Az úszómozgás, a más jellegű közegben, vízben történő fizikai tevékenység igen kedvező hatással bír és hozzájárul többek között a vázizomrendszer, a legzőszervrendszer fejlődéséhez, fejlesztéséhez.

Személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy minden gyermek bármilyen szinten is, de tanuljon meg úszni. Erre szerencsére már számos programtervezet van folyamatban és kidolgozás alatt Magyarországon, és örömmel tölt el, hogy ennek én is a részese lehetek.

További hírek

Hírek

Tábori Történetek 2.

Javában zajlanak az Új-Hullám Úszóiskola nyári programjai. Cikkünkben olyan történeteket szeretnénk megosztani, amelyek hatással voltak ránk a nyári tábor ideje alatt. Ezek a Tábori Történetek! 

Tovább olvasom
Hírek

Tábori Történetek 1.

Megkezdődtek az Új-Hullám úszóiskola nyári programjai. Cikkünkben olyan történeteket szeretnénk megosztani, amely hatással volt ránk a nyári tábor ideje alatt. Ezek a Tábori Történetek! 

Tovább olvasom