[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Nagy magyar sportsikerek, őrülten izgalmas vízi élmények – vajon melyik sportágat ajánljuk figyelmetekbe? Igen, a kajak-kenu sportágra és Rád gondoltunk!

2021-ben, a Kolonics György Vízisport Központ és az Új-Hullám csapata összeállt, hogy egy igazán egyedi, professzionális, és élményekkel teli héttel gazdagodhassatok!

Az evezős programok helyszíne a Magyar Kajak-Kenu Szövetség központja, a világszintű sportolók második otthona, ahol most Ti is otthon érezhetitek magatok!

Íme a részletek:

Tábor programja:

Reggeli gyülekező a Kolonics György Vízisport központban 7.30 – 8.30 között (www.kolonicsvizitelep.hu/, cím: 1215 Budapest, Duna utca 61.

Délelőtt: ismerkedés a vízi sportokkal: kajakozás, kenuzás, sárkányhajózás a Kolonics György Vízisport Központban

Délután: Úszásoktatás, edzés a Pesterzsébeti Uszodában

Pénteken a Pesterzsébeti Jódos-Sós Fürdőben egész napos strandolás

Napi program a Pesterzsébeti Uszodánál fejeződik be!

Ajánlott életkor: 8 éves kortól

Turnusok:

2021.07.05-07.09.

2021.08.02-08.06.

Tábor díja: 43.500,-Ft/fő/turnus.

Több gyermek esetén 5% kedvezmény minden gyermek részvételi díjából. A több gyermekre szóló kedvezményes ár csak testvérek esetében érvényes! A táborok díjai tartalmazzák az étkezések, belépések, oktatások díját, valamint a tábori programokkal kapcsolatos minden egyéb költséget is.

Tábori részvételhez szükséges felszerelés: a délelőtti programokra sportos ruházat, sportcipő, úszódressz/úszónadrág, úszósapka, papucs, törülköző, váltóruha, innivaló, tízórai.

Továbbá a szülőnek nyilatkoznia kell a gyermeke egészségi állapotáról a táborozás első napján! Ezen kívül le kell adnia a gyermek egészségi állapotáról szóló kitöltött és aláírt nyilatkozatot. A nyilatkozat formanyomtatványát az Úszóiskola bocsátja a Szülők rendelkezésére.