Kezdjük együtt sportosan az évet! Január 8-tól új kezdő csoportot indít az Új-Hullám Úszóiskola! 

Kinek ajánlott?

Január elején induló tanfolyamunkra sok szeretettel várunk minden olyan gyermeket, akik eddig még nem kötöttek barátságot a vízzel. Kezdő csoportunk azon gyermekek számára javasolt, akik még nem rendelkeznek a megfelelő vízbiztonsággal. Például, nem teszik be a fejüket a vízbe, befogják az orrukat a víz alá bújás során, vagy félnek a vízbeugrástól. Ideális lehet tesók, szomszédok, ovis és iskolai barátok jelentkezése is, hiszen közösen még nagyobb élmény a tanulás. A tanmedence mélysége 90 cm, ezért magasságbeli korlátunk 100 cm. 

Az oktatás menete

A gyermekek elsőként a vízbiztonság alapjait sajátítják el (vízbeugrás, víz alá merülés), majd következnek az úszásnemek alapjai, gyors-hátúszás, valamint mellúszás tanulásával. Szülők részére a nyomon követését, az Új-Hullám- 8 szintes úszásoktatási tematika és vizsgarendszer biztosítja.

Az oktatás időpontja és díjai

Úszótanfolyam heti 2

Hétfő, szerda: 16:00; 17:00 óra

Árak

3.200 Ft/fő/alkalom (teljes havi alkalomszám kifizetése esetén) Alkalomdíjas fizetés esetén 3.900 Ft/fő/alkalom (amennyiben nem teljes hónapot fizet)
Kattints ide

A foglalkozás vezetője

" Célom, hogy mindenki tanuljon meg úszni és hiszek abban, hogy mindenkit meg is lehet tanítani. Tapasztalatom szerint a sportnak közösség- és egyénformáló ereje van, valamint az uszoda az ember második otthona is lehet."
Mezei Sándor
oktató

JELENTKEZÉS, INFORMÁCIÓ