Korábbi cikkünkben több mint 15 éves szakmai tapasztalatunk alapján gyűjtöttünk össze néhány hasznos tippet a táborozóknak. Most a leggyakrabban előforduló kérdésekre igyekszünk válaszolni. 

A tábor időrendje

Nyári táborunk minden nap, reggel 7:30-től várja a legkorábban érkező gyermekeket. Gyülekező pontunk és táborunk fő bázisa a Pesterzsébeti Uszoda. A nap első programja reggel 9 órakor kezdődik, így javasoljuk, hogy legkésőbb 8:30-ig érkezzenek meg a táborozók.  

 

A napi program az uzsonna elfogyasztásával ér véget, 16:00 órakor, a gyermekért a reggeli gyülekező pont helyszínére kell jönni, az uszodához. A pénteki napot a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdőbe töltjük, a tábor utolsó napján „délutáni programra” nem kerül sor, ezért korábban lehet a gyermekekért jönni, az ebédet követően fél 3-tól várjuk a hozzátartozókat, az uszodához.   
Gyermekfelügyeletet ezen a napon is 16 óráig biztosítunk.

Előleg befizetés

A táborba való regisztráció az előleg befizetésével válik véglegessé, amelyet előre utalással, vagy készpénzben lehet rendezni. Az banki átutalás megjegyzés rovatba kérjük, a gyermek nevét és táborának hetét feltüntetni.

 

Név: Sport és Innováció Nonprofit Kft.
Bankszámlaszám: 11705998-21275100
Az előleg összege: 20.000 Ft

Kapcsolattartás a tábor ideje alatt

A heti turnus táborvezetője az egész nap folyamán elérhető telefonon. Felmerülő probléma esetén a regisztrációkor megadott telefonon értesítjük a gyermek hozzátartozóját.

A táborvezető elérhetősége: 06-30-274-9000

 

Aktuális információkat, a táborban készült képeket szülői Facebook csoportunkban tesszük közzé. Aki még nem lépett be, kérjük jelentkezzen.

Az uszoda megközelítése

A Pesterzsébeti Uszoda egyaránt kiválóan megközelíthető gyalogosan, tömegközlekedéssel, vagy autóval. Az autóval érkezők, az uszoda ingyenes parkolóját vehetik igénybe.

 

Cím:  1203 Budapest, Zodony u. 1

Kapcsolat és jelentkezés