Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk.

Klári néni

Kronberg Klára „Klári néni” a Budapesti Spartacusban ismerkedett meg az úszással, ahol versenyzőként számos magyar bajnoki címet szerzett, később testnevelő tanárként diplomázott. Jelenleg egy kispesti iskolában dolgozik pedagógusként. Számára a sport és az oktatás igazi hivatás.

Nóri néni

Gellért Nóra „Nóri néni” öttusa pályafutása során került közelebbi kapcsolatba az úszással. Diplomáját Szombathelyen szerezte meg az ELTE Savaria Egyetemi Központban. Oktatói munkája mellett személyi edzőként dolgozik. 

Berill néni

Csáki-Zeke Berill „Berill néni” gyermekkorában több sportot is kipróbált. Rekreációs szinten ismerkedett meg az úszással, később a futballal esett örök szerelembe. Az ELTE sportszervező szakán végzett, szeptemberben egy új beosztásban oktatói asszisztensként segíti az úszóiskola működését.  

Klaudia néni

Ábrahám Klaudia „Klaudia néni” egy, a vendéglátásban tett kitérőt követően fordult a pedagógia felé. Gyermekkorában tanult meg úszni, később futballozott. Érettségit követően pedagógia asszisztensi végzettséget szerzett, majd óvodában kezdett dolgozni. Szeptembertől oktatói asszisztensként segíti az úszóiskola működését.