Az ideális úszóiskola választása nem könnyű, cikkünkben úszóiskolánkkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre válaszolunk. 

Mennyi idő egy tanóra?

Tanóráink hossza 60 perces, melynek felépítése a következő. Rövid bemelegítés, majd vizes foglalkozás, ezt követően, pedig az óra végén néhány perces játék következik. Áraink ide kattintva érhetőek el. 

Hogyan dolgoznak a csoportok?

A Pesterzsébeti Uszoda adottságaihoz igazodva, tanmedencés és mélyvizes csoportokkal dolgozunk. Az órákat szakképzett és tapasztalt oktatók vezetik. 

A gyermekem még nem tanult úszni, mit lehet tenni?

Gyermeket tudásszintjüknek megfelő csoportba osztjuk be. Kezdő tanmedencés csoportunkban olyan gyermekek jelentkezését várjuk, akik még nem tanultak úszni. Akik előképzettséggel csatlakoznak hozzánk egy próbaórát követően kapnak besorolást. 

Hogyan tudom nyomon követni gyermekem fejlődést?

A gyermekek folyamatos fejlődést a specálisan kidolgozott 8 szintes oktatási tematikánk segítségével lehet nyomon követni. Ezenfelül minden tanóránk nyílt óra, ami azt jelenti, hogy az érdeklődők a galériáról követhetik óráinkat, látogató jegy megvásárlásával. 

Hogyan tarthatok kapcsolatot az oktatókkal?

Az uszoda szabályai szerint a szülők nem tartozkodhatnak az öltözőben, ezért  a gyermekek öltöztetésében kollégáink fognak segíteni. Oktatók számára fogadó órákat jelölünk ki, amelyet az információs pulthoz függesztünk ki. 

Egyéb felmerülő kérdés esetén: