Javában zajlanak az Új-Hullám Úszóiskola nyári programjai. Cikkünkben olyan történeteket szeretnénk megosztani, amelyek hatással voltak ránk a nyári tábor ideje alatt. Ezek a Tábori Történetek! 

Patrik igazi Új-Hullámos táborozó, hiszen a nyári szünet négy hetét tölti nálunk. Az úszással még a pandémia előtt ismerkedett meg, így az első héten a haladó kisvizes csoportba  került, Sanyi bácsihoz. Patrik szorgalmának és odafigyelésének köszönhetően, a hét második felét már a mélyvízben töltötte. Imád a mélyvízben úszni és hideg sem zavarja. Kedvence, amikor a rajtkőről, nagyot csobbanó bombákat ugrik a vízbe.
 

A mindig jókedvű Zsófi ősszel az óvodás csoportjával látogatott el hozzánk, a Pesterzsébeti Uszodába, ahol oktatóink segítségével ismerkedett meg az úszás alapjaival. Szüleivel úgy döntöttek, hogy a nyári táborban minket választanak, ahol Karina nénivel kezdett dolgozni. A kiváló hangulatú óráknak köszönhetően, hétvégére Zsófi mosolyogva és magabiztosan sajátította el a gyors- és hátúszás alapjait. Pénteken igazi öröm volt strandolni és élvezni a hatalmas hullámokat.