Újraindul az úszásoktatás

Végre újraindulhat az úszásoktatás az Új-Hullám Pesterzsébetnél

A múlt héten megjelent, de 2021. május 10-től életbe lépő kormányrendelet az alábbiakat tartalmazza:

„A jégpályák, az uszodák, az edző- és fitnesztermek és a sportlétesítmények, ….. sportoktatás vezetője kíséretében látogathatóak. A helyszín üzemeltetője vagy vezetője, illetve az üzemeltető vagy a vezető
alkalmazottja annak a beléptetését megtagadja, valamint a látogatás megkezdését megakadályozza, aki a koronavírus elleni védettségét az e rendeletben meghatározott módon…. nem igazolja.”

Ennek értelmében 2021. május 13. csütörtöktől a szokott időben várjuk az úszásoktatásra a gyerekeket!

16 órás oktatásra 15.45-re
17 órás oktatásra 16.45-re
18 órás oktatásra 17.45-re kérjük, hogy érkezzetek!

Az úszásoktatás mellett természetesen nyári programjainkra is elindult már az előjelentkezés. A járvány miatt létszámkorlátot vezettünk be egy-egy turnusban, emiatt két táborunk létszáma már be is telt! A többi időpontnál is vészesen fogynak a helyek, ezért érdemes már most jelentkeznetek, ha nem akartok egy szuper nyári programról lemaradni.

Regisztráció nyári programjainkra: ÚJ-HULLÁM PESTERZSÉBET NYÁRI PROGRAMOK

Szeretettel várunk benneteket idén is programjainkra!

 

Üdvözlettel:

Az Új-Hullám csapata

 

 

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom