Szemeti Anna

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Diákkoromban versenyszerűen úsztam, heti 9 edzésen vettem részt, emellett duatlonoztam-triatlonoztam is.

A Testnevelési Egyetemen testnevelő-edző szakon tanultam, mellette a VMSZ-nél (Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata) voltam vízimentő.

Kezdésként a Sport11-ben oktattam úszást 4-8 éves korosztálynak, majd az Újhegyi Uszodában, az Életünk a Mozgás Alapítvány és SE-nél kiscsoportos, illetve főleg egyéni óráim voltak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

A LoBoGó Tanuszodában óvodás és kisiskolás, Gyálon a Podiart SE-nél pedig általános iskolásoknak tartottam kötelező és fakultatív úszás órákat.

Jelenleg záróvizsga előtt állok a TE úszóoktatói OKJ-s képzésén.

Az úszómozgás, a más jellegű közegben, vízben történő fizikai tevékenység igen kedvező hatással bír és hozzájárul többek között a vázizomrendszer, a legzőszervrendszer fejlődéséhez, fejlesztéséhez.

Személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy minden gyermek bármilyen szinten is, de tanuljon meg úszni. Erre szerencsére már számos programtervezet van folyamatban és kidolgozás alatt Magyarországon, és örömmel tölt el, hogy ennek én is a részese lehetek.

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom