Baktay Krisztina

A sport és az úszás már kisgyermekkorom óta szerves része az életemnek. Más szakmában tett rövid kitérő után immár több, mint 10 éve foglalkozom úszásoktatással. A Testnevelési Egyetem rekreáció – egészségmegőrző Msc szakán végeztem, tanulmányaim alatt itt vettem részt az úszásoktatói tanfolyamon is. Célom, hogy a gyermekek megszeressék a sportot ezen belül az úszást. Fontosnak tartom, hogy minden gyermek tanuljon meg úszni, hiszen a biztonság mellett ezzel egy olyan sportot „adunk a kezükbe” melyet életük folyamán bármikor űzhetnek, amely a testünk minden izomcsoportját fejleszti és minimálisak a sérülés veszélyei.

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom