Év végi menetrend

Kedves Szülők! Szeretnénk tájékoztatni Önöket az év végi programokról, illetve a szünetekről.

Mikulásváró

December 5-én, csütörtökön és 6-án, pénteken ellátogat a mikulás a Pesterzsébeti Uszodába. A Mikulás a csütörtökön és a pénteken úszni járó gyerekeket meglepetéssel várja.

Szintvizsgák

December 9-én, hétfőn és 10-én, kedden megtartjuk az idei év utolsó szintvizsgáit. A vizsgákon a heti két alkalommal járó tanfolyamosok vehetnek részt. Jó felkészülést kívánunk!

Szünetek

December 7-én és 14-én, a szombati munkanapokon elmarad az úszásoktatás. Megértésüket köszönjük! Idén az utolsó oktatási órák december 13-án, pénteken lesznek megtartva. Az oktatás 2020. január 2-án, csütörtökön kezdődik ismét.

Úszóverseny

December 15-én, vasárnap 10 órakor megtartjuk a hagyományos évvégi úszóversenyünket a Pesterzsébeti Uszodában. Az úszóversenyre regisztrálni a jelentkezési lap kitöltésével – legkésőbb december 10-ig – az oktatóknál lehet!

További hírek

Hírek

Májusi vizsgahét

Érdemes az utolsó órákat is kihasználni, hiszen monumentális, történelmi vizsgahétre készülünk! A tanév utolsó szintvizsgáját (felmérőjét) május 22-től (hétfőtől) kezdődően fogjuk rendezni.

Tovább olvasom
Hírek

Nyári táborélmények Pesterzsébeten

Élményközpontú, sportos napközis tábor, tapasztalt oktatókkal, kilenc héten át. Az Új-Hullám Úszóiskola egész nyáron várja a mozogni vágyó gyermekeket vizes-és úszótáborába.  Egész napos gyermekfelügyelet Úszótáborunk

Tovább olvasom