Nyári Táborok Pesterzsébeten

Mi már nagyon készülünk a nyárra! Idén is megtartjuk a népszerű úszótáborokat, és intenzív úszótanfolyamokat, amelyek nagyszerű programokat jelentenek a gyerekek számára! A június 17-étől, augusztus 16-áig tartó programokra már lehet jelentkezni! Idei újdonság pedig az, hogy minden táborban választható élménycsomag.

Miről is szól az élménycsomag? Az adott turnus során két alkalommal – a napközis tábor idejében – elvisszük a gyerekeket két uszodán kívüli helyszínre* (pl. állatkert, kalandpark, stb.), ezzel igazán emlékezetessé téve a tábort.

Bővebben az úszótáborokról>>

Bővebben az intenzív úszótanfolyamokról>>

Információ: Tóth Katalin (+36 30 205 5251, pesterzsebet@uj-hullam.hu)

*Az élménycsomag a jelentkezési űrlapon választható ki, illetve turnusonként legalább 15 jelentkező esetén valósul meg.

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom