Módosuló nyári programok

Friss hír, hogy a Pesterzsébeti Uszodában nyáron felújítják a nagymedencét. Emiatt megváltozik a mi munkarendünk is: a nyári mélyvizes intenzív úszótanfolyamok elmaradnak, az úszótáborok programja pedig megváltozik. Szerencsére a tanmedence folyamatosan üzemel majd, így a kezdőket nem érinti semmilyen változás.

Gondoltunk a nagyobbakra is: nem szeretnénk, hogy a már haladó szinten úszni tudó mélyvizes gyerekek úszófoglalkozás nélkül maradjanak, ezért nekik 4 turnust indítunk. A szabadidős és a vizes játékos foglalkozásokat nekik is a Pesterzsébeti Uszoda kismedencéjében tartjuk meg, de a mélyvizes foglalkozásokra – turnusonként heti 3 alkalommal – a Kispesti uszodába visszük őket, autóbuszokkal. Mivel így mélyvízben is tudunk dolgozni a gyerekkel, a fejlődésük folyamatos marad.

Kispesti és pesterzsébeti helyszínű mélyvizes úszótáborok időpontjai:
június 18-22., július 9-13., július 16-20., július 30-augusztus 3.

A már korábban jelentkezett haladó szintű gyerekeket, ezen turnusok egyikében helyezzük el, utólagos egyeztetés után. A július 9-13-ai és a július 30-augusztus 3-ai táborok már megteltek, viszont a többi időpontra még lehet jelentkezni!

Az említett turnusok programjai:
– a gyülekező változatlanul a Pesterzsébeti Uszodánál, illetve a Chili Művelődési Központnál lesz, onnan külön autóbusszal visszük a gyerekeket és az oktatókat a Kispesti Uszodába,
– hétfőn délelőtt szintfelmérésen, délután technikajavításon vesznek részt a gyerekek a Pesterzsébeti Uszodában,
– kedden, szerdán és csütörtökön napi két alkalommal a Kispesti Uszodában mélyvizes foglalkozásokon vesznek részt a gyerekek napi két alkalommal,
– pénteken délelőtt evezés kipróbálására lesz lehetőség a Dunán, délután pedig egy játékos foglalkozással zárjuk a hetet.

Az intenzív úszótanfolyam a nagymedencés gyerekek számára a nagymedence felújítása miatt az idén nyáron elmarad, megértésüket köszönjük!

További információkért, kérjük, keressék Tóth Katalin helyszínvezető koordinátort a +36 30 205 5251-es telefonszámon, vagy a pesterzsebet@uj-hullam.hu e-mail címen! A táborokra jelentkezni változatlanul lehet a www.uszotabor.hu oldalon, viszont amennyiben a gyermeke már mélyvizes medencében úszik, ezt kérjük, tüntessék fel a megjegyzés rovatban! Köszönjük!

További hírek

Hírek

Nyuszi kupa háziverseny

Március 23-án Nyuszi kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola. A verseny igazi vizes gálának ígérkezik, hiszen a Pesterzsébeti Uszoda összes egyesülete rajthoz áll majd. 

Tovább olvasom