Hamarosan itt a nyár!

Mi már nagyon készülünk a nyárra! Idén is megtartjuk a népszerű úszótáborokat, és az intenzív úszótanfolyamokat, amelyek nagyszerű programokat jelentenek a gyerekeknek! A nyári táborokra már lehet jelentkezni, sőt aki a nyári intenzív úszótanfolyamokra szeretne jönni, 2018. május 4-ig kiemelt kedvezménnyel regisztrálhat.

Az úszótáborok időpontjai: 2018. június 18-augusztus 17. (egy hetes turnusokban).

Az intenzív úszótanfolyamok időpontjai: 2018. június 18-augusztus 10. (kéthetes turnusokban).

Az úszótáborokban a napi két úszófoglalkozás mellett játékos programokat is szervezünk, és heti egy alkalommal a Dunára megyünk evezni, (természetesen szakemberek felügyeletével, és mentőmellénnyel). Újdonság, hogy a többgyermekes családoknak idén kiemelt kedvezményt biztosítunk!

Az intenzív úszótanfolyamok kétszer öt napig tartanak, napi egyórás úszófoglalkozással. A tanfolyamokra idén is Early Bird akciót hirdetünk: amennyiben május 4-éig eldöntik, hogy gyermekük melyik turnusban szeretne részt venni, és a regisztrációt követően az előleget is befizetik, közel 20 %-os kedvezményt biztosítunk a tanfolyam árából! Vegyen részt az Early Bird akciónkban már most, hogy gyermekének kedvezményes helyet és időpontot tudjon biztosítani!

Információ, jelentkezés a táborokba: www.uszotabor.hu, +36 30 205 5251 (Tóth Kati)

 

További hírek

Hírek

Mikulás Kupa

December 16-án Mikulás Kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola.    Részt vevő egyesületek:    Időpont: 2023. december 16. szombat Időtartam:   Helyszín: Pesterzsébeti uszoda, XX.

Tovább olvasom
Egyéb

Új oktatókkal bővült csapatunk

Szeptemberben új munkatársak csatlakoznak az Új-Hullám Úszóiskola oktatói csapatához, cikkünkben röviden olvashattok róluk. Kovács Gergő Erőnléti edző, sport coach, a vizes sportok rajongója. Az úszás

Tovább olvasom
Hírek

Elindult a jelentkezés

Kedves Szülők, Érdeklődők!  Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy elindult a jelentkezés az Új-Hullám Úszóiskola által szervezett tanfolyamokra. 

Tovább olvasom