Pásztor Zsolt

A Testnevelési Egyetemen végeztem úszásoktatóként, de több alkalommal volt szerencsém vízimentők számára is képzést tartani. Évek óta dolgozom a vízimentés és az életmentés területein, mindemellett úszó-, vízimentő gyermektáboroztatóként kamatoztathattam szakmai tudásomat. Pályámból is kiderül, az úszás központi szerepet tölt be az életemben. Hiszem, hogy a megfelelő vízbiztonság melyet az úszás technikájának tökéletes elsajátítása ad, a gyermekek – és felnőttek – számára kiemelt fontossággal bír. Célom, hogy képzettségemre, tapasztalatomra támaszkodva minél több mindenki számára adhassam át az ehhez szükséges tudásanyagot, teremtsem meg számukra a technikai hátteret.

Nagyon szeretek gyermekekkel foglalkozni, megismertetni velük a sport, az úszás szépségét, apró örömeit. Sajnos, tapasztalatom szerint egyre több gyermek számára háttérbe szorul a sport, az óvodák, iskolák nem feltétlen tudják számukra a megfelelő mennyiségű, illetve minőségű mozgás lehetőségét biztosítani. Ennek ellenére fontos számomra, hogy minél több gyermeket segíthessek hozzá az úszás megfelelő alapjainak elsajátításához, óráim által meglássák a sport szépségét, hosszú távon kedvet kapjanak az úszáshoz. Hiszem, hogy odafigyeléssel, az egyéni képességek folyamatos fejlesztésével egy egészségesebb, sérülésmentesebb, biztonságosabb élet vár majd rájuk.

További hírek

Hírek

Nyuszi kupa háziverseny

Március 23-án Nyuszi kupa néven háziversenyt szervez az Új-Hullám Úszóiskola. A verseny igazi vizes gálának ígérkezik, hiszen a Pesterzsébeti Uszoda összes egyesülete rajthoz áll majd. 

Tovább olvasom