Úszásoktatás Pesterzsébeten

A Pesterzsébeti Uszodában a Sport és Innováció Nonprofit Kft. is végez úszásoktatást. Célunk a gyermekek úszásfejlesztése és a későbbi sportolási lehetőségének megalapozása. Cseperedő Úszóprogramunkra már 2-4 éves gyerekeket is várunk, később pedig 4 éves kortól 15 éves korig az Úszótanfolyam keretein belül folytathatják a gyerekek az úszást. A képzés során a gyermekek elsajátíthatják a négy úszásnemet (gyors, hát, mell, pillangó) és megfelelő vízbiztonságra, illetve erőnlétre tesznek szert. Ezt az általunk kifejlesztett nyolc szintes oktatási úszásoktatási tematikával érjük el.

A nyolc szintes úszásoktatás részletes tematikája>>

Cseperedő Úszóprogram

Cseperedő Úszóprogramunkra a 2-4 éves gyermekeket várjuk, akik a szülőkkel együtt vesznek részt a foglalkozásokon. A foglalkozások lényege, hogy a gyermek már korán megszokja az uszodai környezetet, a vizet, és megkezdi az úszástanulás rávezető gyakorlatainak elsajátítását.

Jelentkezem a Cseperedő Úszóprogramra>>

Úszótanfolyam

Az úszásoktatási programokban 4-15 éves gyermekek vehetnek részt heti 1, vagy heti 2 alkalommal. Az oktatás gyakorlati szintfelméréssel kezdődik, amely során az Új-Hullám 8- szintes oktatási rendszerébe soroljuk be a gyerekeket.

Minden szeptemberben induló tanfolyamunk négy órás felzárkóztató oktatással indul. A tanfolyam során az oktatóváltás a gyermekek fejlődése érdekében előfordulhat. Kötelező felszerelés: papucs, úszónadrág/úszódressz, úszósapka, törülköző/köntös. Javasolt felszerelés: úszószemüveg.

Az igényeknek megfelelően tanév közben is indítunk úszótanfolyamokat, így aki nem tud szeptemberben kezdeni, később is csatlakozhat a képzéshez. Az úszótanfolyam minden évben szeptembertől júniusig tart!

Az úszóiskola az oktatási órára átvett gyermekekért a balesetvédelmi felelősséget vállal, amennyiben az úszóiskola, vagy az oktató felelőssége egyértelműen megállapítható. Ez alól kivételt jelent a gyermekek uszodába való érkezése, öltöztetése és uszodából való távozása. Az úszóiskola kéri, hogy az oktatás megkezdése előtt a gyermek szülője/hozzátartozója tájékoztassa a vezető koordinátort, vagy az oktatót a gyermek betegségeiről; egy baleset/betegség súlyosbodásának megelőzése érdekében.

Jelentkezem az Úszótanfolyamra>>

Oktatási díjak, időpontok

2020. szeptember 1-jétől:

Cseperedő Úszóprogram:
3.500 Ft/fő/alkalom (egy szülő belépő díját is tartalmazza)
Időpontja: szombat: 11.00

Úszótanfolyam heti 1:
2.500 Ft/fő/alkalom (teljes havi alkalomszám kifizetése esetén 2.200 Ft/fő/alkalom)
Időpontja: Péntek: 16.00, 17.00, 18.00. Szombat: 09.00, 10.00, 11.00

Úszótanfolyam heti 2:
2.400 Ft/fő/alkalom (teljes havi alkalomszám kifizetése esetén 2.100 Ft/fő/alkalom)
Időpontja: Hétfő, Szerda: 16.00, 17.00, 18.00. Kedd, Csütörtök: 16.00, 17.00, 18.00

Egyéb információ

Az úszótanfolyamnál választható heti 1 és 2 alkalmas oktatás, a heti 2 alkalmas oktatás szintvizsga rendszerű! A résztvevő gyerekek belépődíját a tanfolyam ára tartalmazza!

Az úszótanfolyamokon való részvétel esetén, belépéskor regisztrációs díj fizetendő. Összege: 5000 Ft. A regisztrációs díj a tanév végén, vagy a tanfolyam befejezésekor visszaigényelhető. További lehetőségek, hogy a regisztrációs díj jóváírható az utolsó oktatási hónapban, vagy a nyári táborban, illetve átvezethető a következő tanévre is. Kiegyenlítetlen tartozás esetén a regisztrációs díj kerül elszámolásra! Az általános tájékoztatónk megtekintése »

FIGYELEM! Az úszótanfolyamok és úszóedzések havi összegét az adott hónapnak megfelelő lehetséges alkalom alapján számoljuk ki. Az esetleges hiányzások pótolhatók, de nem jóváírhatók! Az oktatás összegét az adott hónap 10-ig kérjük rendezni. Az oktatás díját a helyszín vezető koordinátornál, vagy átutalás formájában lehet befizetni a 11705998-21275100-ás számla számra.

Testvérek esetén fejenként 5% kedvezményt biztosítunk az árakból!

Pesterzsébeti úszásoktatás videón