Vízilabda előkészítő tábor

Az Új-Hullám úszóiskola és a BHSE vízilabda szakosztályának együttműködési megállapodásának köszönhetően nyáron 2 turnusban vízilabda előkészítő tábor indul!

A közös munka egy újabb álmosához ért, miszerint úszóiskolánk vendégül látja a Honvéd két remek utánpótlás edzőjét, Mariann nénit és Imre bácsit. Nevük sokak számára lehet ismert, hiszen a két szakember már a tavalyi nyári tábor alatt is vendégeink voltak, szeptember óta a gyermekek szintvizsgáját felügyelik, illetve az ő vezetésükkel próbálhattuk ki a sportágat idén februárban is.

"A vízilabda összetett sportág, főleg a futball, az úszás, a kosárlabda, a röplabda, a jéglabda és a jégkorong elemeiből épül fel, ezek ötvözete. Egy jó vízilabda-játékos erős, mint egy hokijátékos, pontosan dob, mint egy kosaras vagy röplabdás, kiváló az állóképessége, akár egy hosszútávúszónak, és remek a taktikai érzéke, akár egy sakkozónak. Kitartásra, fegyelemre, csapatszellemre és megbízhatóságra tanít."

Az együttműködési megállapodásának célja, hogy lehetőséget biztosítson azon gyermekek számára, akik biztos mélyvizes úszástudással rendelkeznek és kedvet éreznek hazánk legeredményesebb labdás csapatsportjának kipróbálása iránt.

A tábort követően a legjobbak lehetőséget kapnak, hogy a későbbiekben az egyik legsikeresebb magyar csapatban bontogathassák szárnyaikat!

A tábor tartalma:

A vízilabda előkészítő tábor tartalma megegyezik az Új-Hullám úszóiskola által szervezett nyári tábor programjaival:

A vizes foglalkozások célja:

A TÁBOR DÍJA

37.500 Ft
  • napi két úszófoglalkozás (8 alkalom)
  • kenutúra heti egy alkalommal
  • belépő a Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógyfürdő és Strandfürdőbe
  • napi 3x étkezés

A tábor vízilabda szekciójának vezetői: