BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Márk

Új-Hullám Dorog Új-Hullám Pesterzsébet
Szavazz
Milyen Új-Hullám által szervezett rendezvényen vennél részt?
Kirándulás
Új-Hullám Bál
Úszóverseny
 Kirándulás - 37 %
 Új-Hullám Bál - 14.8 %
 Úszóverseny - 48.1 %
Partnereink
Tevékenységeink
 
 
Úszásoktatás
 
Alaptevékenységünket a párhuzamos úszásoktatási rendszer szerint végezzük. Ennek lényege, hogy a gyors- és hátúszás tanítása egymással párhuzamosan történik. Ezek a mozgássorok nagymértékben hasonlítanak a természetes mozgásokhoz (pl.: kúszás, mászás) így a gyermekek számára könnyen elsajátíthatóak.
Ezt követi a mellúszás, végül pedig a pillangóúszás oktatása.
Iskolánk a tantervi kötelező úszásoktatás mellett óvodai-iskolai csoportos úszásoktatást és egyéni tanfolyamos úszásoktatást végez.
 
Nyolclépcsős oktatás (BŐVEBB INFORMÁCIÓ>>)
A párhuzamos úszásoktatásra épül rá a saját fejlesztésű, nyolcszintes oktatási programunk. Ennek előnye, hogy a rendszerben a szülők és az oktatók számára is jól láthatóvá és mérhetővé válik a gyermekek fejlődése. A gyermekeknek minden szinten előre meghatározott mennyiségi- és minőségi feladatokat kell teljesíteniük.
 
Ösztönzési és jutalmazási rendszer (OKLEVELEK MEGTEKINTÉSE>>)
A szintvizsgák komoly ösztönzést jelentenek a gyerekeknek. A vizsgákat az adott csoporttal nem foglalkozó oktatók előtt kell teljesíteni. A sikeres vizsgákat oklevéllel ismerjük el. A gyermekek ösztönzését szolgálja a „Mosolyalbum” is. Az album első oldalán szerepelnek az egész évre szóló bérletek, amelyeket az aktuális hónap díjának megfizetése után érvényesítünk. A bérletek melletti naptárakban a helyszínvezető koordinátor a befizetéskor bejelöli azokat a napokat, amelyeken a gyermek valamilyen ok miatt nem tud részt venni az oktatásban. A gyermekek minden oktatási óra után egy „mosoly” pecsétet kapnak. Az albumban ajándékok képeit helyeztük el, amely ajándékokat a megfelelő számú „mosoly” pecsét elérése után kiosztunk.
 
Fizetési konstrukció
Előfinanszírozású fizetési rendszer.
 
Cseperedő Úszóprogram
Úszástanulás előkészítő foglalkozások, amelyeket a legkisebb (fél éves kortól) gyermekek számára szervezünk. Az oktatásban a szülő is részt vesz, oktatóink irányítása és felügyelete mellett. Lényege, hogy a gyermek már korán megszokja az uszodai környezett, a vizet, és megkezdi az úszástanulás rávezető gyakorlatainak elsajátítását. A program családi élményt nyújt a résztvevőknek.
 
Sport
 
Kondicionáló úszófoglalkozások tartása
A már megfelelő úszástudással rendelkező gyermekek számára biztosítjuk az úszófoglalkozásokat, a fizikai erőnlétük javítása, és egészséges életmódra való nevelésük érdekében. Ezeken a foglalkozásokon a 7., 8., szinten lévő gyermekek vehetnek részt.
 
Tehetségkutatás-gondozás
Az úszásoktatás során figyeljük, hogy a gyerekek közül kiknek ajánlhatóak a vizes sportágak. A kiválasztottak a dorogi Új-Hullám Sport Egyesület sportági előkészítő, majd versenycsoportjaiba (úszás, vízilabda) kerülhetnek!