BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Márk

Új-Hullám Dorog Új-Hullám Pesterzsébet
Szavazz
Milyen Új-Hullám által szervezett rendezvényen vennél részt?
Kirándulás
Új-Hullám Bál
Úszóverseny
 Kirándulás - 37 %
 Új-Hullám Bál - 14.8 %
 Úszóverseny - 48.1 %
Partnereink
Híreink

<<< Vissza


Pesterzsébeti nyári programok 2017 április 24.
Pesterzsébeten vizes nyári élmények várnak az Ön gyermekére is 

Hamarosan itt a nyár, lassan minden szülő elkezd azon gondolkodni, hogy milyen táborban vegyen részt a gyermeke. Ha elhozza hozzánk, akkor a gyermekére is egy felejthetetlen, játékokkal teli hét vár a nyár folyamán, és ráadásul az úszástudása is magabiztosabb lesz.
Az úszás mellett kenus és egyéb játékos programokon is részt vesznek a gyerekek, csak ki kell választani a hozzá legjobban megfelelő tábori időpontot.

Azoknak a gyerekeknek is kínálunk programot, akik számára a rövidebb uszodai foglalkozások kedvezőbbek. Nekik kínáljuk a 2 hetes intenzív úszótanfolyamainkat, amelyeken 2 héten át, minden hétköznap 1 órás úszófoglalkozáson vehetnek részt. Sőt, ha sietnek, és május 15-ig elküldik hozzánk a jelentkezési lapot, s befizetik az úszótanfolyam előlegét, kedvezményes árat biztosítunk.
Érdekli a lehetőség? Amennyiben igen, bővebb információt talál a www.uszotabor.hu oldalon, ahol akár már most is jelentkezhet nyári táborainkba, vagy intenzív úszótanfolyamainkra.

Ha további kérdései vannak, kérjük, csatlakozzon Facebook csoportunkhoz, ahol bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk: Új-Hullám Nyári Táborok 2017 - Pesterzsébet

Ne feledje, május 15-ig előjelentkezési akció az intenzív úszótanfolyamokra!
Add a Facebook-hoz