BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Márk

Új-Hullám Dorog Új-Hullám Pesterzsébet
Szavazz
Milyen Új-Hullám által szervezett rendezvényen vennél részt?
Kirándulás
Új-Hullám Bál
Úszóverseny
 Kirándulás - 37 %
 Új-Hullám Bál - 14.8 %
 Úszóverseny - 48.1 %
Partnereink
Híreink

<<< Vissza


Dorogi nyári programok 2017 április 24.
Dorogon kalandos nyári élmények várnak az Ön gyermekére is 

Hamarosan itt a nyár, lassan minden szülő elkezd azon gondolkodni, hogy milyen táborban vegyen részt a gyermeke. Ha elhozza hozzánk, akkor a gyermekére is egy felejthetetlen, kalandokkal teli hét vár a nyár folyamán, és ráadásul az úszástudása is magabiztosabb lesz. Nálunk nem csak úszó, hanem lovas-, kézműves-, vagy akár kenus programon is részt vehet az Ön gyermeke is, csak ki kell választani a hozzá legjobban illő tábort. Sőt, ha sietnek, és május 2-ig elküldik hozzánk a jelentkezési lapot s befizetik a tábor előlegét, kedvezményes árat biztosítunk.

Azoknak a gyerekeknek is kínálunk programot, akik számára a rövidebb uszodai foglalkozások kedvezőbbek. Nekik kínáljuk a 2 hetes intenzív úszótanfolyamainkat, amelyeken 2 héten át, minden hétköznap 1 órás úszófoglalkozáson vehetnek részt, fejleszthetik az úszástudásukat, javíthatják a kondíciójukat.

Érdekli a lehetőség? Amennyiben igen, bővebb információt talál a www.uszotabor.hu oldalon, ahol akár már most is jelentkezhet nyári táborainkba, vagy intenzív úszótanfolyamainkra.

Ha további kérdései vannak, kérjük, csatlakozzon a Facebook csoportunkhoz, ahol bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk: Új-Hullám Nyári Táborok 2017 - Dorog. 

Ne feledje, május 2-ig előjelentkezési akció a nyári táborokra!
Add a Facebook-hoz