BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK!
Márk

Új-Hullám Dorog Új-Hullám Pesterzsébet
Szavazz
Milyen Új-Hullám által szervezett rendezvényen vennél részt?
Kirándulás
Új-Hullám Bál
Úszóverseny
 Kirándulás - 37 %
 Új-Hullám Bál - 14.8 %
 Úszóverseny - 48.1 %
Partnereink
Híreink

<<< Vissza


Nyári Programok Pesterzsébeten 2017 április 5.
A kérdőíves felmérésünk alapján a tavalyi úszótáboraink, a dunai evezéssel és a játékos programokkal kiegészítve nagy sikert arattak a gyerekek, családok körében. Idén is hasonló színvonalú táborokra készülünk, amelyekre már most lehet jelentkezni! Június 18-augusztus 18. között szeretettel várjuk a gyerekeket a heti turnusainkon!

Programkínálatunk: a nyári táborok hétfőtől péntekig, naponta 7.30-16.00-ig tartanak, heti turnusokban. Napi 2 x 1 órás úszófoglalkozás, játékos programok, evezés a Dunán oktatói felügyelettel, kicsiknek kreatív foglalkozások, rajzverseny, meseolvasás.

Idei újdonságunk, hogy a tavaly szintén népszerű, 10 napos intenzív úszótanfolyamainkra Early Birds akciót hirdetünk! Az akció keretében a május 15-ig regisztrálógyerekek kimagasló kedvezményben részesülnek, hiszen 20.000 Ft helyett 16.000 Ft-ért vehetnek részt a tanfolyamon! A kedvezmény akkor érvényesíthető, ha az online, telefonos, vagy személyes regisztráció után május 15-ig befizetik azintenzív úszótanfolyamra szóló előleget. Az első intenzív úszótanfolyam június 12-én indul.

Program: 10 napon át, hétfőtől péntekig napi egy óra úszófoglalkozás.

A nyári programokra már lehet jelentkezni az www.uszotabor.hu oldalon, valamint a +36 30 205 5251-es telefonszámon. Az Önök által kiválasztott táborokat vagy intenzív úszótanfolyamokat a jelentkezések sorrendjében tudjuk feltölteni – érdemes már most helyet biztosítani gyermekének!

Jelentkezem a nyári úszótáborba>> 
  Jelentkezem az intenzív úszótanfolyamra>> 

Tempózzunk együtt nyáron is!
Add a Facebook-hoz