Nagy Réka

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Nagy Réka vagyok, friss tagja az Új-Hullám oktatói csapatának. 12 éves úszóválogatottságom során sok mindent megtanultam erről az egyedülálló vizes sportágról. Többek között versenyezhettem Pekingben az olimpián is, amely rendkívüli és tanulságos élmény volt. 2017-ben kezdtem úszást oktatni gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt. Szeretném továbbadni versenyúszói múltam tapasztalatait kicsiknek és nagyoknak, reménykedve egy jövőbeli olimpikon felfedezésében. Céljaim között az is szerepel, hogy minél többen játszva szerezzék meg a vízbiztonságot és örömteli élményekkel gondoljanak a vízre egy életen át.

További hírek

Hírek

Májusi vizsgahét

Érdemes az utolsó órákat is kihasználni, hiszen monumentális, történelmi vizsgahétre készülünk! A tanév utolsó szintvizsgáját (felmérőjét) május 22-től (hétfőtől) kezdődően fogjuk rendezni.

Tovább olvasom
Hírek

Nyári táborélmények Pesterzsébeten

Élményközpontú, sportos napközis tábor, tapasztalt oktatókkal, kilenc héten át. Az Új-Hullám Úszóiskola egész nyáron várja a mozogni vágyó gyermekeket vizes-és úszótáborába.  Egész napos gyermekfelügyelet Úszótáborunk

Tovább olvasom