Interjú Tóth Katalinnal

Folytatás az Új-Hullám Pesterzsébetnél a kormánydöntés után

Múlt héten – az utóbbi idők növekvő esetszámának eredményeként – sajnos nem kaptunk zöld jelzést az indulásra. A bejelentés hatásáról Tóth Katalinnal, az Új-Hullám Pesterzsébet vezetőjével beszélgettünk.

Mit eredményezett a legutóbbi kormánydöntés?

A kormány úgy határozott, hogy a növekvő esetszámok miatt nem engedheti a jelenlegi korlátozások enyhítését, így azok továbbra is érvényben maradnak. Ez azt jelenti, hogy semmilyen csoportos szabadidős tevékenységet nem lehet újrakezdeni, továbbra is zárva tartanak az uszodák a nagyközönség előtt és a szabadtéri sportolás sem engedélyezett. Így az edzőink által összeállított új edzésformát sem tudjuk elindítani.

Ha lehet, mivel fog újraindulni az élet az Új-Hullámnál?

Maximálisan felkészültünk a folytatásra, több variáció is van a fejünkben. Amennyiben a szabadtéri sportolást hamarabb engedélyezik, mint a zárt térben lévőt, akkor a kültéri edzésekkel indulunk. Erről bővebben korábban Baktay Kriszta kolléganőm (Kriszta néni) beszélt. (A cikk ITT olvasható el.) Ha pedig nyithatnak az uszodák, akkor az úszásoktatást abban a formában folytatjuk tovább, ahogyan azt ősszel abbahagytuk.

Hogyan és mikor értesülnek a szülők a legfrissebb hírekről?

Minden friss információ megtalálható weboldalunkon (https://uj-hullam.hu), Facebook oldalunkon (@ujhullampesterzsebet), de aki feliratkozott, folyamatosan kapja hírlevelünket is. Jövő héten például már a nyári tábor részleteivel fogunk jelentkezni.

További hírek

Hírek

Májusi vizsgahét

Érdemes az utolsó órákat is kihasználni, hiszen monumentális, történelmi vizsgahétre készülünk! A tanév utolsó szintvizsgáját (felmérőjét) május 22-től (hétfőtől) kezdődően fogjuk rendezni.

Tovább olvasom
Hírek

Nyári táborélmények Pesterzsébeten

Élményközpontú, sportos napközis tábor, tapasztalt oktatókkal, kilenc héten át. Az Új-Hullám Úszóiskola egész nyáron várja a mozogni vágyó gyermekeket vizes-és úszótáborába.  Egész napos gyermekfelügyelet Úszótáborunk

Tovább olvasom