Mosonyi Ildikó

A mozgást a gyermekek nevelésében nagyon fontosnak tartom. Magam is sportolok, versenyzek már több éve. Sportágam a triatlon és a hosszútávfutás. Innen jött az indíttatásom, hogy edző legyek. Szeretném átadni a gyerekeknek mindazt, amit eddig én magam is tapasztaltam senior versenyzőként.

Fontosnak tartom, hogy a gyerekeknek ne csak a sportteljesítményük növekedjen, hanem javuljon a képességük, készségük, hogy a szellemi és lelki egyensúlyuk folyamatosan megmaradjon. Később az életük során ezeket mind-mind alkalmazni is tudják majd (pl.: a koncentrált figyelem, gyors döntés, alkalmazkodás, bátorság, önbecsülés, ellenfél tisztelete és még sorolhatnám.)

Az Új-Hullám Úszóiskola tagjaiként célom, hogy a gyermekek meg tanuljanak úszni, meglássák a sport szépségét és, hogy fiatal illetve felnőtt korukra egy aktív, boldog és kiegyensúlyozott életvezetésük legyen.

További hírek

Hírek

Májusi vizsgahét

Érdemes az utolsó órákat is kihasználni, hiszen monumentális, történelmi vizsgahétre készülünk! A tanév utolsó szintvizsgáját (felmérőjét) május 22-től (hétfőtől) kezdődően fogjuk rendezni.

Tovább olvasom
Hírek

Nyári táborélmények Pesterzsébeten

Élményközpontú, sportos napközis tábor, tapasztalt oktatókkal, kilenc héten át. Az Új-Hullám Úszóiskola egész nyáron várja a mozogni vágyó gyermekeket vizes-és úszótáborába.  Egész napos gyermekfelügyelet Úszótáborunk

Tovább olvasom